Počet položek: 0 0,- CZK
KAMAGRA-TRADE
DODÁNÍ ZBOŽÍ DO 48 HOD.

Recenze obchodu

06.12.2018

výborná komunikace a rychlost dodávky. Někdy i dárek na víc. Vše funguje skvěle.

19.10.2018

spolehlivost a diskrétnost

01.10.2018

Rychlá komunikace obchodu včetně dodání zboží

15.09.2018

Vždy vše v pořádku

Vše ok a spokojenost

22.08.2018

výhoda je i v tom, že je zásilka doručena osobně a na dobírku a v nenápadné obálce.

výhoda je v tom, že zásilka je doručena na dobírku celkem v čas a v nenápadné obálce.

21.08.2018

anonymita

15.08.2018

Ok

14.08.2018

ok

13.08.2018

OK, perfektní

11.08.2018

rychlost, dikrétnost

29.07.2018

Diskrétnost dodávky

17.07.2018

Široká nabídka,přípravky fungují spolehlivě, rychlá a diskrétní doprava.Dobrý poměr ceny a výkonu.Palec nahoru !

09.07.2018

rychlost. správnost vyřízení objednávky

jediný způsob dopravy - Česká pošta

02.07.2018

Rychlost, kvalita

24.06.2018

Super

20.06.2018

rychlost,

02.06.2018

Rychlost

Dá se věřit...

02.06.2018

profesionální přístup

profesionální - diskrétní přístup...

01.06.2018

OK A VŠE SUPER. DÍKY.

24.05.2018

Diskrétní, pohotový,dobré ceny.

21.05.2018

rychlost,diskretnost,cena

10.05.2018

Super jednání,ochota,i poradí :-)

07.05.2018

poměrně rychlé doručení

04.05.2018

Spolehlivé

03.05.2018

Diskrétnost,rychlost,spolehlivost.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a jsme rádi, že jste s nákupem byl spokojen.

26.04.2018

Kvalitní generika za přijatelnou cenu účinné stejně jako předražené originály Přehledný obchod s vyčerpávající informací ohledně problematiky, profesionálně a odborně, přitom citlivě ... Přesto že používají Českou Poštu, účtují na CZ poměry slušných 80 českých peněz.

Přeprava pouze českou poštou je předražená.

Přehledný obchod s množstvím informací o zboží, jeho účinku i potřebné rozsáhlé informace v dané problematice..

24.04.2018

Obchod proběhl k mé spokojenosti a mohu doporučit.

23.04.2018

Rychlé a diskrétní služby

27.03.2018

nakupuji pravidelně, velká spokojenost, rychlé, diskrétní

Děkujeme Vám za Vaši velice kladnou recenzi. Budeme se i nadále snažit, aby naši zákazníci byli maximálně spokojeni s naším e-shopem.

19.03.2018

Vše v pořádku, rychlé doručení

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste zboží obdržel obratem po Vašem objednání.

19.03.2018

ok

jsem spokojen

21.02.2018

jednoduché objednání vstřícnost

20.02.2018

Bez problémů a diskrétně

16.02.2018

Diskrétní

05.02.2018

Po objednání okamžitě potvrzení o zpracování a rychlé vyřízení

Jsem spokojen s průběhem a rychlostí vyřízení objednávky. Také mi vyhovuje možnost platby při dodání.

20.01.2018

vše OK

18.01.2018

spolehlivost,diskrétnost

Objednané produkty fungují tak jak mají.

17.01.2018

rychlost vyřízení objednávky

15.01.2018

Fantazie. Doporučuji.

14.01.2018

Opravdu rychlé doručení Jedny z nejlepších cen v ČR

11.01.2018

Zboží dorazilo rychle

Nic jsem nenašel

29.12.2017

Rychlost dodání

24.12.2017

Rychlosr Diskretnost Kvalita zboží Cenově výhodná baleni

18.12.2017

Zboží přišlo v pořádku.

Nevím.

Zboží přišlo v pořádku.

12.12.2017

rýchlosť dopravy, diskrétnosť

03.12.2017

vše super

vše super

20.11.2017

Velmi rychlé dodání

15.11.2017

spolehlivost včasné doručení

15.11.2017

Rychlé, spolehlivé, diskrétní - nejlepší cesta, děkuji.

14.11.2017

Obchodník solidní a rychlý

13.11.2017

rychle dodani

03.11.2017

Jsem velmi spokojen

23.10.2017

Rychlost

15.10.2017

Přehledné stránky tohoto e shopu. Nakupoval jsem zde poprvé a trochu s obavou,ale vše je Ok. Opravdu férový obchod.

06.10.2017

Oceňuji rychlou reakci a diskrétnost. Spokojenost i s cenami, ale při nákupech u sesterského obchodu, kde přišli o doménu bylo zvykem zaslání i dárku k nákupu nad 1000,-Kč.

27.09.2017

Vše funguje jak má, spokojenost jak s obchodem tak i se zbožím. Vřele doporučuji

26.09.2017

Objednal jsem si větší množství zboží. Obchod mě ale sám upozornil na datum expirace. Já jsem tak mohl množství snížit aby mi zboží nepropadlo. Takže komunikace velmi dobrá. Rychlost dodání. Velmi výhodná cena.

Neznám.

14.09.2017

Diskrétní a rychlá dodavka

02.09.2017

Diskrétnost, rychlost

28.08.2017

Super , rychlé, mohou jen doporučit

25.08.2017

Rychlost dodání, diskrétnost

perfektní

23.08.2017

nákup bez problémů

22.08.2017

Okamžitá reakce na objednávku a odeslání obratem.

11.08.2017

Rychlé dodání.

Super.

09.08.2017

ok

07.08.2017

obchod velmi dobrý

29.07.2017

Super

Nic

25.07.2017

rychlost, intimita

24.07.2017

OK

20.07.2017

Jsem spokojen s nákupem.Čekal jsem ale při nákupu nad 2000,- Kč bonus ve formě nějakého přípravku navíc jako to dělají jiní.

19.07.2017

Opravdu funguje a za pár korun....

09.07.2017

Obchod a komunikace super

27.06.2017

Rychlost dodadi,zbozi doslo v podstate nasledujici (pracovni) den!

26.06.2017

diskrétnost

25.06.2017

rychlost, kompetence

---

O.K.

22.06.2017

rychlost, diskrétnost

nemá chybu

16.06.2017

Rychlost doručení jen bych ocenil jak tomu je u konkurence dávají dárek několik tablet navíc

Nedávají objednávce nad 2000 žádný dárek v podobě několika tablet navíc

Dobr

09.06.2017

anonymita

nevím o nich

pohoda

29.05.2017

rychlost

nenašel jsem

hlavně vše funguje

13.05.2017

rychlost,dostupnost,diskrétnost

reklama na zboží neodpovídá skutečnosti

obchod byl super,ale reklamovaný produkt je pouhé placebo a nemá žádnou účinnost To však obchod asi neví

Dobrý den pane Popper. Nechápeme, když jste jak tvrdíte nebyl s produktem spokojen, nás nekontaktoval ohledně vrácení ev. výměny zboží za jiný výrobek. Na každého člověka může odlišně působit jiná účinná látka. Je potřeba vyzkoušet, který produkt Vám bude vyhovovat.

12.05.2017

rychlost dodání

09.05.2017

Spolehlivost Super kvalita

Rychlé jednání Prostě super Chválím vše

08.05.2017

rychlost,diskrétnost

nenašel jsem

v klidu se naně obraťte

08.05.2017

Diskrétnost

06.05.2017

V časné doručení Nabízené zboží splňuje očekávání V obchodu a nabídce budu pokračovat

V hodná nabídka,která není v lékárně V pohodě Ano

05.05.2017

diskrétní balení,

špatná zkušenost ze strany pošty,

04.05.2017

cena

Žádné

produkt fungoval na 200 % procent :D

04.05.2017

Rychlost dobírky

žádné

Doporučuji

23.04.2017

dobre zbozi,rychla doprava,placeni dobirkou

skoda ze nenabizite i viagru

18.04.2017

rychlost

18.04.2017

Absolutní diskrétnost. A rychlost bezvadná.

17.04.2017

Jsou velice diskrétní a to je dobře.

12.04.2017

Diskrétnost

12.04.2017

sortiment, rychlost dodání, diskrétnost

žádné

vřele doporučuji

09.04.2017

Hlavně to co v lékárně nekoupím.

Nevím

Doporučuji nemá to chybu.

08.04.2017

Rychlost Přehlednost Informovanost Ceny

04.04.2017

Spolehlivost, rychlost

Nevím

Naprosto spokojen

04.04.2017

Rychlost, diskrétnost

žádné

Vše perfektní. Zboží funguje

28.03.2017

Rychlost , diskrétnost

žádné

Můžu všem doporučit

25.03.2017

Určitě doporučuji. Ahoj Milan.

Copyright © www.kamagra-trade.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.kamagra-trade.cz